Välkommen till Göteborgs och Bohusläns biodlardistrikt

30 maj, 2019

Här hittar du information om aktiviteter som sker för och med biodlare. Du hittar länkar till våra biodlarföreningar som i de flesta fall har egna hemsidor där lokala arrangemang och aktiviteter presenteras. Är du intresserad av att starta med biodling eller bara vill lära dig mer om det spännande livet i bikupan så hittar du här information om vilka utbildningar som pågår i Göteborgs och Bohusläns biodlardistrikt och dess biodlarföreningar.

 

 

Navigering i menyerna:


Den gula horisontella menyn är alltid densamma. Den vertikala gula menyn på höger sida är beroende på vad du har valt, kan vara riksförbundets, distriktets eller en lokalförenings meny. Under den högra gula menyn finns kalendern med kommande aktiviteter.

Logotypen – Tar dig till toppnivån på det som texten säger i logotypen. Kan var riks eller valt distrikts toppnivå.
Om Biodling – Tar dig till ”Om biodlare” sidan på riksförbundets hemsida. Notera att du inte kommer till riksförbundets toppnivå.
Utbildning – Information om utbildning från riksförbundet.
Distrikt – Här väljer du distrikt, under valt distrikt visas distriktets gula meny på höger sida. Där återfinns information som har med distriktet att göra. Härifrån kan du gå vidare till din lokalförenings hemsida.
Inloggning till medlemsregistret – Den som är ansvarig för medlemsregistret i respektive förening  loggar in med detta val.
Bli medlem
Medlemsservice